Höyrysulatus

Höyrysulatus työmaalla Etelä-Suomen alueella

Höyrytyspalvelu eli höyrysulatus työmaalla sulattaa lumen, roudan ja jään pois työvälineistä ja -kohteista Helsingin, Vantaan, Espoon, koko Uusimaan ja Etelä-Suomen alueella. Höyrytys laitteistomme tuottaa pelkkää höyryä, jolloin se on täysin ympäristöystävällistä, tehokasta ja nopeaa jään, roudan ja lumen poistoon. Tarjoamme myös höyrydesinfioinnit sekä kattojen sulatukset höyryttämällä. Höyrytys työmaalla tehdään ammattilaisten toimesta laadukkaalla koneistolla. Höyrytyslaitteet vaativat osaavan käsittelijän, sillä osaamattoman käsissä ne voivat aiheuttaa jopa hengenvaaran. Jään sulatus höyryllä on turvallista ja tehokasta ammattimaisesti tehtynä.


Tilaa höyrysulatus työmaalle

  • Höyry on nopea ja tehokas sulattaja.
  • Toimimme myös lyhyellä varoajalla.
  • Höyryllä poistamme lumen ja jään anturoista
  • Höyrytyksellä perusta sulatetaan ennen perustusten tekoa.

Lumi ja jää pois anturoista ennen valua höyryn avulla

Kun talvella rakennetaan, on hyvä olla tarkkana, ettei anturamuoteissa ole lunta tai jäätä. Lumi ja jää pois anturoista ennen valua! Lumen ja jään poisto anturoista on parasta tehdä höyryllä. Höyry myös esilämmittää muotit, raudoitukset ja pohjan. Ota meihin yhteyttä ennen betonin levittämistä. Kun sulatus tehdään juuri ennen betonin valua, eivät anturat ehdi kerätä lunta tai jäätä uudelleen.

Höyryllä sulatetaan:

  • anturamuotit
  • betonimuotit
  • valukohteet
  • raudoitukset
  • routainen ja jäinen maa

Höyrytyspalvelu työmaalla liikkuvalla höyrykeskuksella

Höyrytyspalvelut työmaalla Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, koko Uudellamaalla ja lähialueilla tehdään liikkuvalla höyrykeskuksella, jota käyttävät koulutetut ja kokeneet asiantuntijamme. Pystymme toimimaan lyhyelläkin varoajalla, joten soita meille heti tarpeen ilmetessä! Höyrytyspalvelut työmaalla sisältävät myös esimerkiksi roudan poiston maaperästä, jotta maanrakennustyöt sujuvat helpommin. Perustuksia ei saa koskaan tehdä routaisen maan päälle. Kun rakennetaan sulalle pohjalle, voidaan estää myöhemmät painaumat. Höyrytys on nopein tapa sulattaa työmaalla erilaiset betonimuotit, valukohteet ja raudoitukset. Höyry on myös erittäin tehokas lian irrottaja ja desinfioija.

Höyrysulatus rakennusten katoille

Höyrysulatus toimii loistavasti, myös rakennusten katoille kertyneen jään sulattamisessa. Rakennuksen katolle pakkautunut lumi jäätyy isoiksi jäälautoiksi joka pakkasten lauhtuessa lähtee valumaan alas katoilta. Katolta putoavat jää ja lumimassat ovat pahimmissa tapauksissa hengenvaarallisia. Höyryä käyttäen työntekijämme sulattavat jään korkeimmiltakin katoilta ja pudottelevat jäät pieninä paloina alas.

Höyryllä voidaan sulattaa myös kiinteistöjen syöksytorvet, jolloin katoille sulanut lumi pääsee valumaan esteettömästi alas. Tämä lisäksi kattojen vuotoriski pienenee. Höyryllä voidaan sulattaa turvallisesti myös jäätyneet kiinteistöputket, sekä avata niistä jäätymisen aiheuttamia tukoksia.

Muita höyrytykseen soveltuvia kohteita ovat erilaisten lämmönvaihtimien ja lauhduttimien jäänpoisto, sekä laivojen kylkiin kertyneen jään sulattaminen.

Höyrykalustomme hinnoittelu perustuu tuntiveloitukseen tai kiinteään tarjoukseen.

Suomen Paineautot Oy – Ota yhteyttä!

Sertifikaatit