Viemärin kuvaus

Viemärin kuvaus Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa ja koko Etelä-Suomen alue

Viemärin kuvaus on luotettava, nopea ja edullinen keino selvittää viemärisi kunto. Se kertoo paljon viemäreiden tilasta vahingoittamatta rakenteita. Putkiston kuvaus kertoo painaumat, irronneet liitokset, erilaiset kertymä- ja tukoskohdat sekä rikkoutumat.

Ota meihin yhteyttä tai pyydä suoraan tarjous viemärin kuvauksesta!

Viemärin kuvauksen hyödyt

Putkiston kuvaus antaa arvokasta tietoa putkiston eliniästä, korjaustarpeista ja mahdollisista rakenteellisista ongelmista. Kuvaamiseen käytämme uusinta kameratekniikkaa. Kuvaus tallennetaan muistikortille, josta voidaan tulostaa raportti myös kirjallisena.

Meidät saat paikalle lyhyellä varoitusajalla. Henkilökuntamme on kokenutta ja osaavaa. Tarjoamme erittäin tarkat kuvaustulokset.

Kysy meiltä lisää viemärikuvauksista, vastaamme mielellämme!

Viemärin ja putkiston kuvaus kannattaa, kun:

  • viemäri on usein tukossa
  • putkiston kuntoa on syytä epäillä heikoksi (ikä, epäilys vaurioista)
  • tahdot tietää putkiremontin tarpeellisuuden
  • uudet viemärit ovat paikallaan ja ennen valutöitä

Kuvaamme seuraavat kohteet:

  • viemäriputket
  • ilmastointiputket
  • salaoja- ja kattovesiputket

Uudet viemärit on hyvä kuvata ennen valutöitä

Kuvaamalla uudet viemärit ennen valutöitä voit varmistua siitä, ettei viemäriin ole päässyt vahingollista tavaraa. Uusien viemärien kuvauksilla tarkistetaan myös kallistukset. Putkiston kuvauksesta jää tilajalle selkeä raportti, josta on helppo tulkita mahdolliset ongelmakohdat ja korjata ne ennen valuja. Näin varmistat moitteettoman viemärin toiminnan.

Viemäri on tukossa? Toimi heti, ettei vahinko pahene!

Kun viemäri on tukossa, tarvitaan nopeaa toimintaa. Veden tulviessa lavuaarista, vessanpytystä tai lattiakaivosta, soita heti päivystykseemme. Tarjoamme päivystysapua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä, Helsingin, Vantaan ja Espoon alueilla. Jos tulvimista ja tukoksia esiintyy usein, viemäreiden kuvaaminen on hyvä vaihtoehto selvittää ongelman syy.

Paljonko viemärin kuvaus maksaa eli viemärin kuvauksen hinta

Kohteiden koosta riippuen viemärien kuvauksen hinta vaihtelee, eikä viemärin kuvauksesta voida näin antaa tarkkaa hintaa ilman lisätietoja. Pyydä tarjous niin annamme kohteesi tietojen perusteella reilun tarjouksen viemärien kuvauksesta.

Kuvauttamalla viemärit voit säästää tuhansia euroja välttämällä suuret putkiremontit. Kuvauksen avulla huomaat vuotavat putket ajoissa ja saat tiedon putkistojesi kunnosta. Suosittelemme viemärien kuvausta myös uudemmille taloille, jotta saadaan selvyys putkistojen kunnosta. On helpompaa ja halvempaa ennaltaehkäistä viemäriongelmat kuin korjata niitä jo vahingon tapahduttua.

Mikäli kuvauksen yhteydessä huomataan mahdollisia ongelmia viemäreissä kuten alkavia halkeamia, tukoksia, sortumisvaaraa tai muita ongelmakohtia niin suosittelemme tällöin vaivatonta ja nopeaa viemäreiden sukitusta. Sukitus tuo uudenveroiset viemärien putkistot jopa seuraavaksi 50 vuodeksi. Sukitus on lisäksi ohi jopa alle viikossa, voit asua kotonasi koko remontin ajan, eikä rakenteita tarvitse purkaa.

Kysy tarjousta viemäriesi kuvauksesta ja selvitetään mahdolliset ongelmakohdat viemäreissäsi yhdessä!

Lisätietoa viemärin kuvauksesta

Viemärien huuhtelun jälkeisellä kuvauksella voidaan varmistua, että putket ovat varmasti kunnossa ja puhtaat. Kuvausta suositellaan tehtäväksi, mikäli halutaan tehdä viemärin kuntotarkastus tai putket ovat iäkkäät. Tarvittaessa kuvaus voidaan tehdä myös ennen putkiston huuhtelua, mikäli epäillään, että niissä on vaurioita tai tukoksia. Kaikista kuvauksista toimitetaan asiakkaalle raportti ja mikäli tarpeen, kuvaajamme voi läpikäydä raportin yhdessä asiakkaan kanssa. Saatte meiltä myös suosituksen jatkotoimienpiteistä ja tarvittaessa tarjouksen putkiston pesusta. Asiakkaitamme ovat kiinteistöhuoltoyhtiöt, isännöitsijät, rakennus- ja putkiliikkeet sekä yksityiset kotitaloudet. Veloituksemme perustuu tuntilaskutukseen tai kiinteään tarjoukseen.
Tutustu myös palveluihimme: Viemärin avaus sekä Kaivojen tyhjennykset.

Tilaa viemäreiden kuvauspalvelut Suomen Paineautot Oy:ltä

Olemme ammattitaitoinen ja luotettava yhteistyökumppani, joka hoitaa viemärisi kuntoon!
Katso yhteystietomme »

Sertifikaatit