Teollisuuslaitokset

Monipuoliset palvelumme tuotantolaitoksille, tehdasrakennuksille sekä muille teollisuuslaitoksille eteläisemmässä Suomessa:

Palvelemme teollisuuslaitoksia eteläisemmässä Suomessa

Toimimme Veikkolasta käsin josta pääsemme pikaisesti kohteeseen eteläisemmässä Suomessa tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

Ovatko tehtaan viemärit tukossa, tarvitaan lisätietoja viemäreiden kunnosta tai halutaan uusia teollisuuslaitoksen viemäröintiä, ota tällöin yhteyttä!

Viemäreiden ja kaivojen huollot

Kuvaamme, avaamme, huollamme ja sukitamme viemärit tehokkaasti yli 20 vuoden kokemuksella. Emme käytä alihankkijoita vaan ainoastaan omia työntekijöitämme.

  • Viemärien avaus onnistuu tehokkaasti painehuuhtelun avulla. Imuatomme saapuu ripeästi paikalle erityisesti Uudenmaan alueella ja avaa tukkeutuneet viemärit painehuuhtelun avulla.
  • Viemärien kuvaus puolestaan hoituu pitkällä tätä varten suunnitellulla kameralla, jolla saadaan varmaa tietoa putkistojen kunnosta.
  • Sukittamalla saadaa uuden veroiset viemäröinnit rakenteita rikkomatta.
  • Tarvitseeko kaivo huoltoa tai tyhjennystä? Ota myös tällöin yhteyttä

Imuauto paikalle nopeasti

Päivystämme Uudenmaan alueella 24/7 jos viemäröintinne kanssa on ongelmia, ota meihin välittömästi yhteyttä ja vältetään suuremmat vahingot!

Palvelua AMMATTITAIDOLLA – SUOMEN PAINEAUTOT OY

Meiltä hoituvat monipuoliset viemärihuollot ja viemärin puhdistukset yli 20 vuoden kokemuksella. Viemärihuolto auttaa ennaltaehkäisemään viemärin tukkeutumista, jolloin viemäri paitsi kestää pidempään, mutta myös säilyy tukkeutumatta. Lisäksi, viemärihuollon avulla voidaan tunnistaa mahdolliset piilevät viat, jotka voivat aiheuttaa myöhemmin paljastuessaan suuriakin kustannuksia.

Olemme joustava toimija ja työn suorittaminen onnistuu myös normaalin työajan ulkopuolella. Meidät saat aina kiinni – luotettavuus, ystävällisyys ja hyvä asiakaspalvelu ovat vahvuuksiamme.

Jos teollisuuslaitoksenne tarvitsee jotain viemäröintiin, kaivoihin tai höyrysulatukseen liittyen – ota yhteyttä ammattilaisiimme.

Sertifikaatit