Kiinteistöt

Suomen Paineautojen palvelut kiinteistöille ympäri eteläisemmän Suomen

Päivystämme Uudenmaan alueella 24/7 joten jos tilanne on akuutti soita meille!

Monipuoliset viemäröinnin ja kaivojen palvelut kiinteistöille

Jos epäilet, että kiinteistösi viemärit tai kaivot ovat tukossa tai kaipaavat huoltoa, meiltä löydät monipuoliset palvelut viemäreiden ja kaivojen huoltoon. Hoidamme myös vankalla ammattitaidolla viemäreiden sukituksen. Aluksi tutkimme viemärin kunnon kuvaamalla sen, jonka jälkeen voimme suositella mahdollisesti tarvittavia toimenpiteitä. Emme käytä alihankkijoita – kaikki työt hoidetaan omalla työvoimalla.

Lisäksi huollamme ja tyhjennämme kaivot kuten sadevesikaivot, erotinkaivot, lokakaivot ja pumppaamot.

Viemäreiden avaus ja kuvaus

Ammattilaisilta viemärin avaus, puhdistus ja kuvaus sujuu nopeasti ja siististi. Avaus sisältää lokakaivon ja erotinkaivon avauksen. Yrityksellämme on käytössä nykyaikaiset viemärin painehuuhtelulaitteet, joilla tukosten avaus ja viemäriin kuulumattomien esineiden poisto sujuu ongelmitta.

Viemärikuvaus puolestaan on luotettava, nopea ja edullinen keino selvittää viemäreiden kunto. Viemärikuvaus kertoo paljon viemäreiden tilasta vahingoittamatta rakenteita. Putkiston kuvaus kertoo painaumat, irronneet liitokset, erilaiset kertymä- ja tukoskohdat sekä rikkoutumat.

Akuutissa tilanteessa soita, päivystämme 24/7

Onko tilanne akuutti? Viemärit vuotavat ja tarvitset apua nyt etkä huomenna? Soita meille! Päivystämme 24/7 erityisesti Uudenmaan alueella.

Ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella

Meiltä hoituvat monipuoliset viemärihuollot ja viemärin puhdistukset yli 20 vuoden kokemuksella. Viemärihuolto auttaa ennaltaehkäisemään viemärin tukkeutumista, jolloin viemäri paitsi kestää pidempään, mutta myös säilyy tukkeutumatta. Lisäksi, viemärihuollon avulla voidaan tunnistaa mahdolliset piilevät viat, jotka voivat aiheuttaa myöhemmin paljastuessaan suuriakin kustannuksia.

Olemme joustava toimija – työn suorittaminen onnistuu myös normaalin työajan ulkopuolella. Meidät saat aina kiinni – luotettavuus, ystävällisyys ja hyvä asiakaspalvelu ovat vahvuuksiamme.

Jos kiinteistönne tarvitsee jotain viemäröintiin, kaivoihin, salaojiin tai muihin palveluihimme liittyen, ota yhteyttä ammattilaisiimme!

Sertifikaatit