Rivitalon putkiremontti

Rivitaloissa putkiremontti tulee ajankohtaiseksi putkistojen iän saavuttaessa 30-50 vuotta. Ennen putkiremonttiin ryhtymistä on viemäriputket syytä kuvata ja tämän perusteella voidaan määritellä putkiremontin tarve.

Vastaamme mm. kysymyksiin milloin rivitalon putkiremontti on ajankohtainen, miten asuminen onnistuu putkiremontin ajan sekä läpikäymme käyttämämme putkiremontti menetelmän eli sukituksen kulun.

Rivitalon putkiremonttia suunnitellessa on olemassa useita vaihtoehtoja putkiremontille. Käyttämässämme sukitusmenetelmässä rakenteita ei tarvitse purkaa vaan viemäriputket voidaan pinnoittaa “sukalla” jolla saadaan vanhojen viemäriputkien sisään muodostettua itsensäkantava ja kestävä uusi viemäriputkisto.

Rivitalon putkiremontit ammattitaidolla

Teemme rivitalojen putkiremontit sukitusmenetelmällä, jolla saadaan uudenveroiset viemärit purkamatta rakenteita. Teemme sukituksia pääsääntöisesti eteläisemmässä Suomessa. Olemme toisinaan käyneet myös kauempana, joten kysy meitä tarpeen mukaan myös kauempana olevaan kohteeseen.

Kun putkiremontti on rivitalossanne ajankohtainen ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Milloin rivitalon putkiremontti on ajankohtainen?

Rivitalon putkiremontti tulee ajankohtaiseksi jos viemärit ovat käyttöikänsä päässä (noin 30-50 vuoden iässä), viemärit ovat jatkuvasti tukossa tai viemäröinnissä huomataan muita jatkuvia ongelmia. Ennen kuin rivitalon putkiremonttia aloitetaan, on viemäröinnit syytä kuvata jotta nähdään putkistojen todellinen kunto. Kuvauksen avulla on mahdollista määrittää seuraavat tarvittavat toimenpiteet.

Putkiremontti kannattaa aloittaa ennen vahinkojen syntyä. Jo syntyneiden vahinkojen korjaaminen tulee aina kalliimmaksi kuin ennakoimalla tehty remontti.

Voiko rivitalossa asua putkiremontin ajan?

Rivitaloyhtiön asukkaiden ei tarvitse muuttaa remontin ajaksi, jos putkiremontin toteutustavaksi valitaan sukitus. Sukittamalla tehty viemäriremontti voi olla ohi jopa päivissä riippuen kohteen koosta, rakenteita ei tarvitse purkaa ja lopputuloksena saadaan uudenveroiset viemäriputkistot.

Rivitalon putkiremontti sukitusmenetelmällä

Rivitaloissa viemäreiden sukittaminen aloitetaan kuvaamalla viemäriputket ja tästä siirrytään itse remontin suunnitteluun.

Sukituksessa kylpyhuoneet jätetään ennalleen eikä asukkaan tarvitse poistua asunnosta sukituksen takia.

Kuinka itse sukitus tehdään:

 1. Esivalmistelut kohteessa
 2. Suojaamme kaikki lattiatasot kulkuväylien sekä työpisteiden osalta.
 3. Vesikalusteiden kuten hajulukkojen sekä wc istuimien irroitus ja viemäreiden kuvaus sekä puhdistus.
 4. Kun viemärit on kertaalleen kuvattu ja puhdistettu, voidaan aloittaa viemäreiden sukitus.
 5. Sukituksen jälkeen avataan haarakohdat ja sukitetaan nämä haarayhteiden avulla.
 6. Sukituksen jälkeen asennetaan kaivoinsertti paikalleen ja kuvataan vielä kertaalleen sukitetut putket, jotta voidaan varmistua onnistuneesta sukituksesta.
 7. Lopuksi siivoamme omat jälkemme ja pääset nauttimaan uusituista viemäriputkista

Miksi valita viemärin sukitus rivitalon putkiremontin menetelmäksi?

Kuusi syytä valita sukitus rivitalon putkiremontin menetelmäksi

 1. Edullinen ratkaisu
  • Sukittamalla tehty putkiremontti on edullisempi vaihtoehto viemäreiden saneeraukselle kuin perinteinen linjansaneeraus
 2. Ripeys
  • Sukittamalla tehty rivitalon putkiremontti voi olla ohi jopa alle viikossa
 3. Helppous
  • Sukituksen aikana on mahdollista asua kotona koko remontin ajan, eikä kylpyhuonetta tarvitse remontoida!
 4. Laadukas ja pitkäkestoinen viemäröinti
  • Sukituksen avulla saadaan uudenveroiset viemärit jotka kestävät käytössä kuin uusitut putkistot jopa 50 vuotta.
 5. Siisti remontti
  • Ei pölyhaittoja tai muuta sotkua. Koska rakenteita ei tarvitse purkaa, on sukittamalla tehty rivitalon putkiremontti siisti vaihtoehto
 6. Vaihtoehtoja tarjoava ratkaisu
  • Sukitus voidaan tehdä osana suurempaa urakkaa tai täysin omana kokonaisuutenaan

Lisätietoja käyttämästämme sukitusmenetelmästä.

Kaikki palvelumme rivitaloyhtiönne käytössä

Olemme ammattitaitoinen, luotettava ja yli 20 vuoden kokemuksella varustettu yhteistyökumppani joka hoitaa rivitalonne viemäriputket ja kaivot Uudellamaalla ja eteläisemmässä Suomessa varmasti kuntoon! Emme käytä alihankintaa, vaan kaikki työt toteutetaan aina omilla työntekijöillämme.

Meiltä hoituvat niin viemäreiden avaukset painehuuhtelulla, kuvaukset, sukitukset, kaivojen tyhjennykset sekä pumppaamo- ja erotinkaivohuollot kaikki samalla vankalla ammattitaidolla.

Sertifikaatit