Imuauto paikalle 24/7 Uudenmaan alueella

Tarjoamme monipuoliset imuauto palvelut Uudenmaan alueella 24/7! Kun tarvitset imuautoa alueella Helsinki, Espoo, Vantaa tai muualla Uudenmaan alueella, ota meihin yhteyttä.

Imuauton avulla erilaiset viemäreiden huoltotyöt onnistuvat yli 20 vuoden kokemuksella.

Palveluita mm:

Imuatomme päivystää 24/7

Onko viemäri, likakaivo tai lokakaivo tukossa ja kaipaa avausta? Imuautomme päivystää 24/7 myös pyhäpäivinä, eli jos tilanne on akuutti soita meille!

Jos tilanne ei ole akuutti, voit ottaa yhteyttä esimerkiksi yhteydenottolomakkeellamme.

 

Tilanteita jolloin paikalle tarvitaan imuauto

Moninaiset viemärityöt onnistuvat yli 20 vuoden kokemuksella, tässä muutamia esimerkkejä milloin imuautoa voidaan tarvita paikalle:

Olipa syy jokin näistä tai jokin muu niin ota meihin yhteyttä ja saavumme paikalle pikaisesti.

Milloin putkimies riittää ja milloin tarvitaan imuauto?

Mikäli viemäritukos on vain paikallinen tai hyvin lähellä pintaa voi myös putkimies saada viemärin auki. Jos putkimies ei saa viemäriä auki, hänkin tilaa pääsääntöisesti paikalle imuauton. Imuautoa tarvitaan siis silloin kun tukos on tiukemmassa, useampi lattiakaivo tulvii tai tukos levinnyt syvälle putkistoon. Imuauton avulla koko putkisto painehuuhdellaan, jolloin sitkeätkin tukokset saadaan avattua ja viemäri puhdistettua.

Mitä imuauton painehuuhtelussa tapahtuu?

Imuauton avulla tehtävä painehuuhtelu tehdään lämpimällä vedellä, joka irrottaa erilaiset tukokset ja orgaanisen kerrostuman. Viemärihuuhtelu lämpimällä vedellä ilman korkeaa painetta ei vahingoita putkistoa. Erityisesti valurautaviemäreihin muodostuva kerrostuma saadaan hellästi poistettua painehuuhtelulla, joka ei vahingoita viemärin rakenteita.

Sen sijaan, että reagoidaan ongelmiin voidaan näitä myös ehkäistä säännöllisellä noin 5-10 vuoden välein tapahtuvalla painehuuhtelulla. Säännöllinen painehuuhtelu ja puhdistus poistaa putkistoihin jääneet lian, rasvan, hiukset, pesuainejäämät sekä muun viemäriin kuulumattoman aineksen tehokkaasti. Painehuuhtelun avulla edistetään viemärin normaalia toimintaa. Mahdolliset hajuhaitat sekä tukokset ovat myös hyvä syy huuhdella ja puhdistaa viemäriputket painehuuhtelun avulla.

Miksi valita Suomen Paineautojen imuauto

Suomen Paineautot Oy on täysin kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 2001 lähtien. Vuosien kokemus alalta takaa aina ammattitaitoisen palvelun. Yli 20 vuoden ajan toiminut yrityksemme palvelee asiakkaita joustavasti ja monipuolisesti koko Uudenmaan alueella. Kysy meitä tarvittaessa myös muualle eteläisempään Suomeen.

Imuauto paikalle nopeasti Uudenmaan alueella, päivystys 24/7!

Sertifikaatit