Viemärin avaus

Viemärin avaus Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa ja koko Etelä-Suomen alue. Päivystyspalvelu akuuteissa tapauksissa 24/7!

Ammattilaisilta viemärin avaus ja puhdistus sujuu nopeasti ja siististi, häiritsemättä asukkaita tai naapureita. Se sisältää lokakaivon ja erotinkaivon avauksen. Yrityksellämme on käytössä nykyaikaiset viemärin painehuuhtelulaitteet, joilla tukosten avaus ja viemäriin kuulumattomien esineiden poisto sujuu ongelmitta. Olipa ongelmasi sijainti Helsinki, Espoo, Vantaa tai muualla Uudenmaan tai Etelä-Suomen alueella, hoidamme sen nopeasti, tehokkaasti ja ammattitaidolla.

Toteutamme myös paljon kiireellisiä viemärin avauksia. Suuri osa töistämme onkin hätätapausten korjausta. Ota siis välittömästi yhteyttä mikäli viemärisi on tukossa tai kaipaa huuhtelua.

Milloin viemärin avaus voi olla tarpeen?

Viemäri tukossa – vältä kalliiksi tuleva korjausremontti

Kun viemäri on tukossa, ota meihin heti yhteyttä! Tukos on ikävä vaiva, joka voi aiheuttaa ylitulvimista ja ikäviä hajuhaittoja. Tulviminen voi puolestaan johtaa ikäviin kosteusvahinkoihin, joiden korjaus tulee kalliiksi. Siksi ajoissa tehty viemärin avaus ennaltaehkäisee monta ongelmaa. Ota meihin yhteyttä, tulemme paikalle myös kaikkina vuorokaudenaikoina. Päivystyspalvelumme on käytössäsi myös öisin ja pyhäpäivinä.

24H avauspalvelu aina apunasi

Yllättikö tukkeutunut viemäri kesken pyhien? Ei hätää. 24h viemärin avauspalvelu auttaa vuoden jokaisena päivänä ja tuntina. Kun viemäri ei vedä, soita meidät heti paikalle. Kun pesuallas sylkee vettä tai viemäri tulvii, ei kannata jättää ongelmaa odottamaan arkipäiväksi tai edes seuraavaan aamuun. Näin minimoit vahinkojen määrän. Kannattaa siis kiirehtiä, sillä tukkeutumisten aiheuttamat kosteusvahingot ovat vaikeita ja kalliita korjata, eikä niitä aina edes vakuutus korvaa. Soita siis heti!

Viemärin painehuuhtelu kannattaa 5-10 vuoden välein

Kun viemärissä on hajuhaittoja ja tukoksia, viemärin painehuuhtelu on hyvä ratkaisu. Viemäreiden painehuuhtelu tehdään lämpimällä vedellä, joka irrottaa erilaiset tukokset ja orgaanisen kerrostuman. Viemärihuuhtelu lämpimällä vedellä ilman korkeaa painetta ei vahingoita putkistoa. Erityisesti valurautaviemäreihin muodostuva kerrostuma saadaan hellästi poistettua painehuuhtelulla, joka ei vahingoita viemärin rakenteita. Mikäli olet epävarma tarvitseeko viemärisi huoltoa, tilaa meiltä viemärin kuvaus.

Viemäreiden avaaminen korkeapainepesun avulla

Korkeapainepesu kuuluu myös palveluihimme. Korkeapainepesu on erittäin tehokas menetelmä viemärin avaukseen. Korkeapainepesua voivat toteuttaa vain koulutetut ammattilaiset erikoislaitteistolla, sillä osaamattomissa käsissä korkeapainepesulaitteet voivat olla pahimmillaan hengenvaarallisia. Jopa sadan asteen lämpöisellä korkeapaineisella vedellä irrotetaan rasvat, öljyt, maalit ja muut vaikeasti irtoavat aineet. Kun pesujäte ei sovellu viemäriin, imemme sen pois imuautolla ja hoidamme asianmukaiseen käsittelyyn.

Tilaa viemärien, likakaivojen tai lokakaivojen avaukset Suomen Paineautot Oy:ltä

Kun viemärin avaus ja puhdistus on tarpeen, ota meihin yhteyttä. Autamme nopeasti. Päivystys avoinna 24/7. Autamme myös kiireellisissä tapauksissa.

Katso yhteystietomme »

Sertifikaatit