Viemärin avaus Helsinki, Espoo, Vantaa 24/7

Viemärin avaus nopeasti ja luotettavasti alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa 24/7 vuoden jokaisena päivänä!

Ammattilaisilta viemärin avaus ja puhdistus sujuu nopeasti ja siististi, häiritsemättä asukkaita tai naapureita. Se sisältää lokakaivon ja erotinkaivon avauksen. Yrityksellämme on käytössä nykyaikaiset viemärin painehuuhtelulaitteet, joilla tukosten avaus ja viemäriin kuulumattomien esineiden poisto sujuu ongelmitta. Olipa tukos alueella Helsinki, Espoo, Vantaa hoidamme sen nopeasti, tehokkaasti ja ammattitaidolla.

Toteutamme myös paljon kiireellisiä viemärin avauksia. Suuri osa töistämme onkin hätätapausten korjausta. Soita meille mikäli viemärisi on tukossa tai kaipaa huuhtelua akuutisti. Kiireettömissä tapauksissa ota yhteyttä!

Milloin viemärin avaus on tarpeen?

Vältä tukkeutuneesta viemäristä johtuva kallis remontti

Kun viemäri on tukossa, ota meihin heti yhteyttä! Tukos on ikävä vaiva, joka voi aiheuttaa ylitulvimista ja ikäviä hajuhaittoja. Tulviminen voi puolestaan johtaa ikäviin kosteusvahinkoihin, joiden korjaus tulee kalliiksi. Ajoissa tehty viemärin avaus ennaltaehkäisee monta ongelmaa. Ota meihin yhteyttä, tulemme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla paikalle jokaisena vuorokaudenaikana. Kysy myös muualle!

24H viemärin avauspalvelu on aina apunasi alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa

Yllättikö tukkeutunut viemäri keskellä pyhiä? Ei huolta. 24h viemärin avauspalvelu alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa auttaa vuoden jokaisena päivänä ja tuntina. Kun viemäri ei vedä, soita meidät välittömästi paikalle. Kun pesuallas sylkee vettä tai viemäri tulvii, ei kannata jättää ongelmaa odottamaan arkipäiväksi tai edes seuraavaan aamuun. Reagoimalla nopeasti minimoit vahinkojen määrän. Kannattaa siis kiirehtiä, sillä tukkeutumisten aiheuttamat kosteusvahingot ovat vaikeita ja kalliita korjata, eikä niitä aina edes vakuutus korvaa. Soita siis heti!

Painehuuhtelulla ehkäiset viemäreiden tukkeutumista

Kun viemärissä on hajuhaittoja ja tukoksia, viemärin painehuuhtelu on hyvä ratkaisu. Painehuuhtelu on usein hyvä tehdä säännöllisesti noin 5-10 vuoden välein. Näin ehkäistään kerrostumien kertymistä putkistoihin sekä turhia tukkeutumisia.

Viemäreiden painehuuhtelu tehdään lämpimällä vedellä, joka irrottaa tukokset ja orgaanisen kerrostuman. Viemärihuuhtelu lämpimällä vedellä ilman korkeaa painetta ei vahingoita putkistoa. Erityisesti valurautaviemäreihin muodostuva kerrostuma saadaan hellästi poistettua painehuuhtelulla, joka ei vahingoita viemärin rakenteita. Mikäli olet epävarma tarvitseeko viemärisi huoltoa, tilaa meiltä viemärin kuvaus.

Viemäreiden avaaminen korkeapainepesun avulla

Myös korkeapainepesu on yksi palveluistamme. Korkeapainepesu on erittäin tehokas menetelmä viemärin avaukseen, mitä voivat toteuttaa vain koulutetut ammattilaiset erikoislaitteistolla. Osaamattomissa käsissä korkeapainepesulaitteet voivat olla pahimmillaan hengenvaarallisia. Jopa sadan asteen lämpöisellä korkeapaineisella vedellä irrotetaan rasvat, öljyt, maalit ja muut vaikeasti irtoavat aineet. Kun pesujäte ei sovellu viemäriin, imemme sen pois imuautolla ja hoidamme asianmukaiseen käsittelyyn.

Tilaa viemäreiden, likakaivojen ja lokakaivojen avaukset Suomen Paineautot Oy:ltä

Kun viemärin avaus ja puhdistus on tarpeen alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ota meihin yhteyttä. Päivyksemme auttaa nopeasti kiireellisissä tapauksissa 24/7.

Sertifikaatit