Viemärihuolto

Meiltä hoituvat monipuoliset viemärihuollot, -puhdistukset, -avaukset, -huuhtelut sekä erinäisten kaivojen tyhjennys yli 20 vuoden kokemuksella Uudenmaan alueella.

Viemärihuolto auttaa ennaltaehkäisemään viemärin tukkeutumista, jolloin viemäri paitsi kestää pidempään, mutta myös säilyy tukkeutumatta. Lisäksi, viemärihuollon avulla voidaan tunnistaa mahdolliset piilevät viat, jotka voivat aiheuttaa myöhemmin paljastuessaan suuriakin kustannuksia. Eli jos kaipaat viemärihuoltoa alueella Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu Uusimaa, ota yhteyttä!

Onko viemäri jo tukossa? Tulevatko vedet jo viemäristä pihalle? Jos huomaat että viemäreissä on ongelmia tai viemärivettä väärässä paikassa me autamme!

Tilaa viemärihuolto tai muu viemäreihin liittyvä työ Suomen Paineautot Oy:n luotettavilta ja kokeneilta ammattilaisilta!

Viemärin avaukset saatavilla 24/7 Uudenmaan alueella – kun hätä on akuutti soita meille numeroon 09461044


Kokenut henkilökuntamme toteuttaa viemärihuollot, kuten viemäreiden, kaivojen sekä erottimien huollot ja tyhjennykset Uudenmaan alueella luotettavasti ja joustavalla aikataululla. Emme käytä alihankintaa, vaan kaikki viemärihuollot toteuttavat aina omat työntekijämme.

Viemärihuollon palveluihimme kuuluvat mm:

 

Miksi tilata viemärihuolto ennakoivasti?

Tilaamalla viemärihuollon pysyt kartalla viemäristösi kunnosta. Tyypillisesti viemärit kulkevat rakenteiden sisällä eikä niiden rikkoutumista tai vuotoja usein havaita kuin vasta pitkän ajan kuluessa. Lisäksi viemärin tukkeutuminen sattuu usein juuri pahimpana hetkenä.

Ennakoimalla ja tilaamalla ennakoivan viemärihuollon voit lopulta säästää pitkän pennin, sillä yksikin pikana tehty viemäröinnin hätäavaus saattaa tulla kalliimmaksi kuin ennakoimalla tehty viemärihuolto. Lisäksi ennakoimalla tehty viemärihuolto aiheuttaa vähemmän päänvaivaa asukkaille kuin hätäavukset.

Pyydä tarjous ennakoivasta viemärihuollosta ja selvitä viemärien kunto ennen ongelmien syntyä.

Ovatko taloyhtiönne viemärit tukossa?
Epäiletkö kiinteistönne putkiston kuntoa kehnoksi?
Vetävätkö kiinteistönne kaivot huonosti?
Ovatko työmaanne tai rakennuksenne putket jäässä?
Pumppaamon huolto ammattitaidolla
Ovatko talonne putket tulleet käyttöiän päähän?

Sertifikaatit