Pumppaamo- ja erotinkaivohuollot

Toiminta-alueemme on koko Etelä-Suomi. Eli mikäli tarvitset pumpaamohuoltoa tai erotinkaivonhuoltoa esimerkiksi Helsingin, Espoon, Vantaan, ylipäätään Uudellamaalla tai missä tahansa Etelä-Suomessa saavumme paikalle nopeasti.

Pumppaamohuolto on helppo tehdä tyhjennyksen yhteydessä. Kun rakennuksen pihapiiri on tyhjennetty autoista tyhjennyksen ajaksi, on huolto helppoa. Kaivossasi voi piileksiä tulvariski. Huoltotoimenpiteet ovat kymmeniä kertoja edullisempia kuin korjaustoimenpiteet. Huoltamalla pumppaamoa säännöllisesti, ennaltaehkäiset tehokkaasti tulvat. Toteutamme paljon kiireellisiä toimeksiantoja, joilla korjailemme tulvivien kaivojen ja viemärien jälkiä. Huolehtimalla huollosta, hätäkorjaukset saat minimoitua. Varsinkin isännöitsijöiden on syytä tiedustella huoltopalvelustamme, jolla taloyhtiö säästää kustannuksissa välttämällä hätätilanteet.

Päivystämme 24/7 ja tulemme nopeasti paikalle. Pumppaamon hajotessa ei ole syytä hidastella, minimoidakseen vesivahingot on syytä ottaa nopeasti yhteyttä ja saavumme paikalle. Mikäli vesivahingon vaara on olemassa saavumme paikalle pumppuautolla, jotta mahdolliset vahingot saadaan minimoitua.


Pumppaamojen tekninen tarkastus ja huolto

Jotta pumppaamosi toimii häiriöttä, pumppaamon huolto kannattaa. Pumppaamo on syytä tarkastaa kolme kertaa vuodessa: näin voidaan parhaiten edesauttaa toimintavarmuutta. Ennen pumppaamon huoltoa ja tarkastusta tyhjennä pumppaamo. Näin pumppu saadaan laskettua takaisin paikoilleen. Muistathan myös kytkeä pumppaamon jännitteettömäksi ennen huoltoamme!

Erotinkaivojen huolto

Säännöllinen erotinkaivon huolto säästää kustannuksissa ja on osa vastuullista toimintaa. Säännöllisellä huollolla ylläpidetään erotinkaivon toimintaa ja vältetään rikkoutumisesta johtuvat suuret kustannukset. Mikäli siis tarvitset erotinkaivon huoltoa tai tyhjennystä niin ota myös tällöin yhteyttä!

Tutustu myös muihin palveluihimme. Suoritamme mm. viemäreiden kuvauksia, viemäreiden avauksiasekä viemäreiden sukituksia.

Sertifikaatit