Kaivojen tyhjennykset ja huollot

Kaivojen tyhjennykset ja huollot Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa ja koko Etelä-Suomen alue – 24h päivystys

Kaivojen tyhjennys ja huollot ammattitaidolla – Suomen paineautot hoitaa kaivojen tyhjennykset ja huollot pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomen alueella. Tyhjennämme muun muassa sadevesikaivot, erotinkaivot, lokakaivot ja pumppaamot. Kalustomme on laadukasta ja toimii moitteettomasti myös ahtaissa olosuhteissa. Jos kaivosi tulvii soita meille! Päivystämme 24/7 Uudenmaan alueella.

Teemme kaivojen tyhjennykset isännöitsijöille, taloyhtiöille, kiinteistönhuoltoyhtiöille, putkiliikkeille ja rakennusliikkeille. Päävastuu kaivojen tyhjennyksestä on kiinteistön omistajalla. Sadevesikaivot kannattaa tyhjentää kerran vuodessa. Erotinkaivoissa suositeltu tyhjennysväli on tiheämpi. Kaivojen tyhjennykset suoritetaan käytön ja koon mukaisesti.

Tilaa kaivon tyhjennys tai huolto Suomen Paineautot Oy:ltä »


Tyhjennämme ja huollamme seuraavat kaivot

Kaivot imetään tyhjiksi tarkoitukseen suunnitellulla imuautolla ja pestään. Imuauto poistaa kaivosta hiekan ja jätteen, jonka kuljetamme asianmukaisesti käsiteltäväksi. Tarkistamme samalla kaivon ja kaivon kansien kunnon. Pesemme myös tukkoisilta näyttävät purkulinjat. Tarvittaessa olemme yhteydessä huoltoyhtiöön ja neuvottelemme tarvittavista toimenpiteistä. Erotinkaivoissa pesemme myös anturit ja tarkistamme niiden toiminnan.

Kaivojen tyhjennykset estävät tulvat, putkirikot ja kosteusvauriot

  • Kaivo on tyhjennettävä vähintään kerran vuodessa.
  • Tyhjennystarve määräytyy kaivon käytön ja koon mukaan.
  • Tyhjennyksen yhteydessä on helppo suorittaa myös kaivon huolto.

Kaivojen oikea-aikaiset tyhjennykset estävät tukoksia ja muita ongelmia tehokkaasti. Kun kaivot täyttyvät, paikat menevät tukkoon. Säännölliset kaivojen tyhjennykset estävät tehokkaasti tulvia, tukoksia, putkirikkoja ja kosteusvaurioita. Myös ympäristön kannalta säännöllinen tyhjennys on tärkeää, jotta kaivoissa oleva hiekka-, öljy- tai muu sakka ei pääse kulkeutumaan eteenpäin. Tyhjennys estää ja ennaltaehkäisee ympäristöhaittoja. Tyhjennykset ja huollot ovat kymmeniä kertoja korjauksia edullisempia.

Sadevesikaivon tyhjennys

Sadevesikaivon tyhjennys on nopea operaatio, joka tulee ajankohtaiseksi keväällä lumien sulaessa. Hiekoitushiekat kannattaa poistattaa sadevesikaivosta viimeistään Syyskuuhun mennessä. Sulavat lumet kuljettavat veden lisäksi myös erilaista loskaa ja roskia sadevesikaivoon. Kaivon tyhjennys estää tulvimisen – tyhjennys kannattaa tilata heti säiden salliessa. Normaalisti sadevesikaivot tyhjennetään kerran vuodessa. Hiekoitusalueilla suositellaan useampaa tyhjennyskertaa.

Erotinkaivojen tyhjennys

Tyhjennyksen ja pesun lisäksi tarkistamme erotinkaivoissa antureiden toiminnan sekä pesemme anturit. Erotinkaivot on hyvä tyhjentää useamman kerran vuodessa. Tyhjennystarve määräytyy kaivon käyttöasteen ja koon mukaan. Hiekkaerotinkaivoissa saattaa riittää tyhjennys kerran tai kaksi vuodessa, rasva- ja öljyerotinkaivoissa tyhjennysväli on 1-6 kuukautta.

Erotinkaivojen huolto

Säännöllinen erotinkaivon huolto säästää kustannuksissa ja on osa vastuullista toimintaa. Säännöllisellä huollolla ylläpidetään erotinkaivon toimintaa ja vältetään rikkoutumisesta johtuvat suuret kustannukset. Mikäli siis tarvitset erotinkaivon huoltoa tai tyhjennystä niin ota myös tällöin yhteyttä!

Kaivojen tyhjennykset ja huollot ammattitaidolla – Suomen Paineautot Oy

Olemme tyhjentäneet kaivoja, avanneet ja kuvanneet viemäreitä sekä huoltaneet kaivoja ja pumppaamoita yli 20 vuoden ajan. Olemme joustava toimija ja työn suorittaminen onnistuu myös normaalin työajan ulkopuolella. Meidät saat aina kiinni – luotettavuus, ystävällisyys ja hyvä asiakaspalvelu ovat vahvuuksiamme.

Ota yhteyttä »

Kaivon tulviessa 24h -päivystys pelastaa tilanteen

Päivystystämme ympäri vuorokauden Uudenmaan alueella, vuoden jokaisena päivänä. Kun sadevesikaivo tulvii, soita 09 461 044 heti!

Sertifikaatit