Rakennustyömaat

Suomen Paineautojen palvelut rakennusliikkeille ja rakennustyömaille:

Toimimme pääsääntöisesti eteläisemmässä-Suomessa, joten jos rakennustyömaalla kaivataan jotain palveluistamme, ota yhteyttä!

Monipuoliset sulatus ja viemäripalvelut eteläisemmässä Suomessa

Toimimme Veikkolasta käsin josta pääsemme pikaisesti kohteeseen eteläisemmässä Suomessa nopealla vasteajalla!

Haluatteko varmistua viemäreiden kunnosta? Tilaa viemäreiden kuvaus. Onko pakkanen jäädyttänyt rakennustyömaan? Tilaa höyrysulatus.

Kun tarvitsette jotain rakennustyömaalla viemäreihin, kaivoihin, pumppaamoihin tai höyrysulatukseen liittyen, ota yhteyttä Suomen Paineautojen ammattilaisiin.

Liikkuva höyrysulatus rakennustyömaalla

Höyrytyskeskuksemme saapuu luoksesi silloin kun sitä tarvitset! Pystymme toimimaan lyhyelläkin varoajalla, joten soita meille heti tarpeen ilmetessä!

Höyrytyspalvelumme työmaalla sulattaa lumen, roudan ja jään pois työvälineistä ja -kohteista. Höyrytyslaitteistomme tuottaa pelkkää höyryä, jolloin se on täysin ympäristöystävällistä, tehokasta ja nopeaa jään, roudan ja lumen poistoon. Tarjoamme myös höyrydesinfioinnit sekä kattojen sulatukset höyryttämällä. Höyrytys työmaalla tehdään ammattilaisten toimesta laadukkaalla koneistolla. Höyrytyslaitteet vaativat osaavan käsittelijän, sillä osaamattoman käsissä ne voivat aiheuttaa jopa hengenvaaran. Jään sulatus höyryllä on turvallista ja tehokasta ammattimaisesti tehtynä lisäksi höyry on erittäin tehokas lian irrottaja ja desinfioija.

Sulatamme höyryllä mm:

  • anturamuotit
  • betonimuotit
  • valukohteet
  • raudoitukset
  • routainen ja jäinen maa

Viemärihuollot, sulatukset sekä muut palvelumme rakennustyömaanne tai -liikkeenne käytössä

Olemme ammattitaitoinen, luotettava ja kokenut yhteistyökumppani joka hoitaa rakennustyömaiden vaativatkin viemäröinnin ja kaivojen huollot ja tarkastukset kuin sulattaa jäätyneet kohteet.  Emme käytä alihankintaa, vaan kaikki työt toteuttavat aina omat työntekijämme.

Sertifikaatit