Pumppaamohuolto

Ammattitaitoinen pumppaamohuolto alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa.

Huollamme kaikki jätevesipumppaamot, sadevesipumppaamot, perusvesipumppaamot sekä teollisuuden erilaiset pumppaamot asianmukaisella kalustolla ympäri Uudenmaan.

Pumppaamohuollon avulla pumppaamo saadaan pidettyä toimintakunnossa pidempään ilman, että sitä tarvitsee suuremmin huoltaa. Pumppaamohuolto on helppo tehdä esimerkiksi tyhjennyksen yhteydessä. Kun rakennuksen pihapiiri on tyhjennetty autoista tyhjennyksen ajaksi, on huolto helppoa.

24/7 päivystävä pumppaamohuolto Uudenmaan alueella

Päivystämme 24/7 ja tulemme tarvittaessa nopeasti paikalle. Pumppaamon hajotessa ei ole syytä hidastella, minimoidakseen vesivahingot on syytä ottaa nopeasti yhteyttä ja saavumme paikalle. Mikäli vesivahingon vaara on olemassa saavumme paikalle pumppuautolla, jotta mahdolliset vahingot saadaan minimoitua.

Mitä pumppaamoita huollamme?

Huollamme käytännössä kaikki pumppaamot, kuten erilaiset jätevesipumppaamot, sadevesipumppaamot, perusvesipumppaamot sekä teollisuuden käytössä olevat pumppaamot. Olipa kyseessä yksityinen, taloyhtiö, kaupunki, vesiosuuskunta, kunta, teollisuuden pumppaamo tai jokin muu kohde niin huollamme pumppaamot aina ammattitaidolla ja asianmukaisella kalustolla.

Huollamme pumppaamot ympäri vuoden, myös talvella, kunhan pumppaamoon vain päästään käsiksi.

Mitä pumppaamohuoltoon kuuluu?

Pumppaamohuoltomme tehdään asianmukaisella kalustolla eli painehuuhteluautolla, jonka avulla pumppaamot saadaan imettyä varmasti tyhjäksi, pestyä sekä tarkastettua. Painehuuhteluautomme mahdollistaa esimerkiksi sen, että jätevesikaivoista saadaan rasvajäämät poistettua sekä perus- ja sadevesiviemäreistä imettyä pumppaamon pohjalle päätyneet hiekat ym. mahdolliset ainekset tehokkaasti.

Pumppaamohuoltoomme kuuluvat mm:

  • Pumppaamon tyhjennys
  • Pumppaamon pesu painehuuhteluautolla
    • Rasvajäämien sekä hiekan ja muiden materiaalien pesu sekä poisto
  • Tarpeen mukaan paineviemärilinjojen puhdistus
  • Sähköjohtojen tarkistus
  • Antureiden tarkistus
  • Pumpun toiminnan tarkistus

Säännöllinen pumppaamohuolto säästää kustannuksissa

Huoltotoimenpiteet ovat kymmeniä kertoja edullisempia kuin korjaustoimenpiteet. Huoltamalla pumppaamoa säännöllisesti, ennaltaehkäistään tehokkaasti tulvat.

Toteutamme paljon kiireellisiä toimeksiantoja, joilla korjailemme tulvivien kaivojen ja viemärien jälkiä. Huolehtimalla huollosta, hätäkorjaukset saadaan minimoitua. Varsinkin isännöitsijöiden on syytä tiedustella huoltopalvelustamme, jolla taloyhtiö säästää kustannuksissa välttämällä hätätilanteet.

Pumppaamojen tekninen tarkastus ja huolto

Jotta pumppaamosi toimii häiriöttä, pumppaamon huolto kannattaa. Pumppaamon tarkastusväli riippuu mm. pumppaamon koosta. Joissain huolto voi olla tarpeellista kolmen kuukauden välein, toisissa puolestaan kerran vuodessa. Kysy meiltä lisätietoja ja autamme mielellämme!

Ennen pumppaamon huoltoa ja tarkastusta tyhjennä pumppaamo. Näin pumppu saadaan laskettua takaisin paikoilleen. Muistathan myös kytkeä pumppaamon jännitteettömäksi ennen huoltoamme.

Tutustu myös muihin palveluihimme. Suoritamme mm. viemäreiden kuvauksia, viemäreiden avauksia sekä viemäreiden sukituksia.

Kysy lisää tai tilaa pumppaamohuolto Uudenmaan alueella

Kun tarvitset pumppaamohuoltoa Helsingissä, Vantaalla, Espoossa tai lähialueilla, ota meihin yhteyttä. Suomen Paineautot Oy:ltä löytyy yli 20 vuoden kokemus erinäisten pumppaamojen huollosta. Olemme joustava toimija ja työn suorittaminen onnistuu myös normaalin työajan ulkopuolella. Meidät saat aina kiinni – luotettavuus, ystävällisyys ja hyvä asiakaspalvelu ovat vahvuuksiamme.

Sertifikaatit