Linjasaneeraus

Linjasaneerauksella tarkoitetaan rakennuksen vesi- ja viemäriputkien kunnostusta tai uusimista. Linjasaneerausta voidaan kutsua myös nimellä putkiremontti, peruskorjaus, perusparannus tai putkisaneeraus. Perinteisesti puhutaan kahdesta eri tavasta tehdä linjasaneeraus, ns perinteinen tapa jossa putket kaivetaan esiin ja vaihdetaan uusiin tai nykyaikainen putkiremontti jossa viemärit saneerataan putkien sisäpuolelta sukittamalla.
Suomen paineautot hoitaa linjasaneerauksen viemäreiden uusimiset modernisti sukittamalla ympäri Suomen. 


Nykyaikainen ratkaisu linjasaneeraukselle – sukitus

Perinteisessä linjasaneerauksessa joudutaan aina hajottamaan kylpyhuone sekä avaamaan rakenteita. Jos kylpyhuone halutaan pitää ehjänä, löytyy tähän ratkaisu nimittäin sukitus. Sukittamalla tehty linjasaneeraus mahdollistaa kylpyhuoneen pitämisen ehjänä sekä nopean ja asukasystävällisen viemäriremontin.

Suomen paineautojen ammattilaiset ovat uusineet putkistoja jo yli 10 vuoden kokemuksella sukittamalla. Olemme sukittaneet putkistoja ympäri Suomen mm. kunnille, taloyhtiöille niin rivitaloissa kuin kerrotaloissa ja myös yksityisille omakotitaloihin.

Lue lisää viemäreiden sukituksesta

Linjasaneerauksen kesto vs sukituksen kesto

Linjasaneeraus vie pääsääntöisesti viikkoja tai kuukausia riippuen remontin koosta. Sukittamalla toteutettu putkiremontti voi nopeimmillaan olla ohi alle viikossa.

Voit aina kysyä asiantuntijoiltamme arvioita remontin kestosta etukäteen

Linjasaneerauksen hinta saadaan alemmas sukittamalla

Perinteisen linjasaneerauksen hinta on usein huomattavasti suurempi kuin sukitettaessa. Sukitettaessa voidaan hyväksikäyttää vanhoja putkistoja jolloin nämä jäävät paikoilleen rakenteisiin eikä seiniä tai kylpyhuonetta tarvitse rikkoa. Vanhojen viemäriputkien sisään muodostuu tällöin täysin uutta vastaava itsensäkantava putkisto.

Kysy tarjous modernista linjasaneerauksesta

Kuinka perinteinen linjasaneeraus eroaa modernista tavasta tehdä linjasaneeraus

Linjasaneerauksessa talon putkistot kaivetaan esiin ja vaihdetaan uusiin eikä tällöin ole mahdollista asua kotona. Perinteinen linjasaneeraus kestää normaalisti useampia kuukausia.

Modernissa linjasaneeraukessa eli sukituksessa rakenteiden annetaan olla paikallaan ja vanhojen putkien sisään luodaan uusi “sukka”. Sukitus on nopeampi tapa hoitaa linjasaneeraus ja tämä mahdollistaa usein asumisen kotona myös remontin aikana.

Asiantuntijoidemme avustuksella voimme arvioida remontin keston ja käymme aina kanssasi läpi sukituksen eri vaiheet sekä mahdolliset katkokset viemäreiden käytössä.

Sukittamalla toteutettu linjasaneeraus on mahdollinen jokaiseen kohteeseen

Sukittamalla hoidettu linjasaneeraus onnistuu kauttamme jokaiseen tilaan kuten rivitaloihin, kerrostaloihin, kouluihin, päiväkoteihin ym tiloihin ympäri Suomen.

Ennen linjasaneerausta – Viemärikuvauksen avulla voidaan varmistua viemäreiden kunnosta

Kuvaamalla putkistot pystytään selvittämään helposti missä kunnossa viemäriputket ovat. Tämä on syytä tehdä jo ennen putkien eliniän päättymistä, jotta vältytään turhilta vuodoilta ja vahingoilta.

Lisätietoja viemärin kuvauksesta

Luotettavaa, suomalaista osaamista

Suomen Paineautot Oy on 100% kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 2001 lähtien. Vuosien kokemus alalta takaa aina ammattitaitoisen palvelun. Kahdenkymmenen vuoden ajan toiminut yritys palvelee asiakkaita joustavasti ja monipuolisesti koko Etelä-Suomen alueella. Modernin linjasaneerauksen eli sukituksen osalta palvelemme valtakunnallisesti ympäri Suomen.

Pohditaanko teidän taloyhtiössänne linjasaneerausta? Kysy meiltä tarjous viemäreiden sukituksesta!