Helppo putkiremontti

Perinteisellä putkiremontilla eli linjasaneerauksella tarkoitetaan asunnon tai kiinteistön putkistojen kokonaisvaltaista uusimista vaihtamalla vanhat putkistot uusiin. Tämä edellyttää pääsääntöisesti rakenteiden rikkomista ja remontin pitkää kestoa. Tällöin asunnossa ei ole mahdollista asua ja on tarve etsiä toinen asunto remontin ajaksi. Tähän on kuitenkin olemassa vaihtoehto. 


Putkiremontti on mahdollista hoitaa kustannustehokkaasti ja nopeasti

Perinteiselle putkiremontille löytyy modernimpi ja ekologisempi vaihtoehto joka on sukitus. Sukittamalla viemärit voidaan uusia poistamatta vanhoja putkistoja ja rakenteita rikkomatta. Sukituksessa voidaan nähdä monia etuja verrattaessa perinteiseen putkiremonttiin.

Suoritamme putkiremontteja sukittamalla jo yli 10 vuoden kokemuksella. Mikäli siis olet putkiremontin tarpeessa tai epäilet että viemärisi vuotavat tai ovat uusimisen tarpeessa niin ota yhteyttä! Ennen toimenpiteitä kuvaamme putkistot jonka avulla näemme putkistosi kunnon ja voimme näin suositella parasta lähestymistapaa putkiremontille.

Lue lisää viemäreiden sukituksesta

Sukittamalla toteutetun putkiremontin hinta on usein huomattavasti edullisempi kuin perinteisessä putkiremontissa

Perinteisen putkiremontin hinta on pääsääntöisesti monta kertaa suurempi kuin sukituksella suoritettavassa remontissa. Sukitettaessa voidaan hyväksikäyttää vanhoja putkistoja joiden sisään muodostuu itsensäkantava uusi putki eikä rakenteita tarvitse rikkoa. Näin saavutetut kustannussäästöt ovat merkittäviä.

Ota yhteyttä ja selvitetään paljonko putkiremonttinne maksaisi sukituksen avulla!

Milloin pitäisi harkita perinteistä putkiremonttia

Pääsääntöisesti sukitus on kustannustehokkain ja asukasystävällisin putkiremontti, mutta aina sukittaminen ei ole mahdollista.

  • Mikäli putkistoissa on painumia tai sortumia, ei kyseisiä kohtia ole näin mahdollista sukittaa. Putkiston kunnon saa helposti selville viemäreiden kuvauksen avulla. Tämän perusteella ammattilaisemme voivat päätellä onko sukitus mahdollista.
  • Jos putkiremontin yhteydessä halutaan uusia kylpyhuone tai talon mahdollisesti muuta tekniikkaa, johdotuksia tai muuta rakenteissa kulkevaa on perinteinen putkiremontti tällöin yksi mahdollinen vaihtoehto. Ota meihin yhteyttä niin selvitetään olisiko sukitus teille oikea vaihtoehto!

Putkiremontin kesto voidaan laskea päivissä viikkojen tai kuukausien sijaan

Sukittamalla putkiremontti kestää pääsääntöisesti vain murto-osan verrattaessa perinteiseen putkiremonttiin. Samalla on mahdollista asua kotona koko remontin ajan, joka ei yleensä ole mahdollista perinteisessä putkiremontissa.

Asiantuntijoidemme avustuksella voimme arvioida putkiremonttisi keston ja käymme aina kanssasi läpi sukituksen eri vaiheet sekä mahdolliset katkokset viemäreiden käytössä.

Lue lisää sukituksesta ja sen työvaiheista

Sukittamalla toteutettu putkiremontti on mahdollinen jokaiseen kohteeseen

Sukituksen avulla toteutettava putkiremontti on mahdollinen omakotitaloihin, rivitaloihin kuin kerrostaloihin sekä liikekiinteistöihin. Olemme 10 vuoden aikana suorittaneet useita putkiremontteja sukituksen avulla moneen eri kohteeseen kuten kouluihin, runkolinjoihin, omakotitaloihin, rivitaloihin sekä kerrostaloihin. Mikäli olet siis putkiremontin tarpeessa niin ota yhteyttä!

Ennen putkiremonttia – Viemärikuvauksen avulla voidaan varmistua viemäreiden kunnosta

Vaikka viemärit olisivatkin kunnossa eikä tilanne ole akuutti, on viemäreiden kuntoa syytä seurata säännöllisin väliajoin. Uusille kiinteistöille Suomen Paineautot suosittelee viemäreiden vuositarkastusta. Näin putkiston kuntoa voidaan seurata ajantasaisesti, eivätkä piilevät viat ja toimintahäiriöt ehdi muodostua suuremmiksi ongelmiksi.

Lisätietoja viemärin kuvauksesta

Luotettavaa, suomalaista osaamista

Suomen Paineautot Oy on täysin kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 2001 lähtien. Vuosien kokemus alalta takaa aina ammattitaitoisen palvelun. Kahdenkymmenen vuoden ajan toiminut yritys palvelee asiakkaita joustavasti ja monipuolisesti koko Etelä-Suomen alueella. Putkiremonteissa eli sukituksissa palvelemme valtakunnallisesti ympäri Suomen.

Vuotavat viemärit on syytä korjata mahdollisimman nopeasti. Jos epäilet että viemäreissäsi on vuotoja tai putket alkavat olla yli 30 vuotta vanhoja on nämä syytä tarkistuttaa. Viisain ja kustannustehokkain tapa on ennaltaehkäistä ongelmia säännöllisillä tarkastuksilla, jolloin mahdollisiin vikoihin voidaan puuttua ajoissa.

Ota siis yhteyttä ja hoidetaan viemäröintisi kuntoon!