Viemärin sukitus Kouvola

Viemärin sukitukset Kouvolassa ja ympäri Kymenlaakson yli 10 vuoden kokemuksella. Olemme tehneet kustannustehokkaita viemäriremontteja sukittamalla ympäri Suomen mm. kerrostaloissa, taloyhtiöissä, kuntien kouluissa ja runkolinjoissa, omakotitaloissa sekä monissa muissa. Olisiko sinun kohteesi seuraava tyytyväinen asiakkaamme?
Kun etsit ammattilaista viemäreiden sukitukseen Kouvolassa tai muualla Kymenlaakossa, ota yhteyttä!

Onko putkiremontti Kouvolan alueella ajankohtainen ja vanhat putket ovat tiensä päässä? Sukittamalla tehtävä viemäriremontti on kustannustehokas tapa uusia viemärit ilman kylpyhuoneremonttia tai muuttoa remontin ajaksi. Ei tarvetta muuttaa kotoa pois putkiremontin ajaksi ja nopeimmillaan remontti on ohi alle viikossa! Voit alempana tutustua tarkemmin sukitukseen ja siihen mitä tämä käytännössä tarkoittaa. Voit myös aina ottaa suoraan yhteyttä, kysyä tarjousta tai tiedustella lisätietoja. Asiantuntijamme vastaavat mielellään mahdollisiin kysymyksiin, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä

Mitä viemärin sukitus tarkoittaa?

Viemärin sukitus on moderni tapa tehdä putkiremontti. Sukituksessa kiinteistön putket saadaan uusittua nopealla aikataululla ilman rakenteiden purkamista asentamalla vanhojen viemäriputkien sisään ns. uusi “sukka”. Tämä uusi sukka kovettuu vanhan putkiston sisäpuolelle muodostaen itsensä kantavan täysin uuden putkiston. Vanhat putket voidaan tällöin jättää rakenteiden sisäpuolelle eikä niitä tarvitse poistaa.

Uusi sukittamalla tehty putkisto ei ole riippuvainen vanhasta putkistosta vaan toimii asennuksen jälkeen täysin omana yksikkönään välittämättä vanhasta putkistosta. Samalla viemäristä kuuluvat äänet vähenevät uuden sukitetun putkiston vaimentaessa tehokkaasti viemärin ääniä.

Milloin viemärin sukitus on ajankohtainen?

Perinteiset valurautaiset viemäriputket joita usein käytetään omakotitaloissa kestävät tyypillisesti noin 30-40 vuotta. Parhaassa tapauksessa pidempäänkin, mutta riski viemärin rikkoutumisesta ja tästä johtuvasta vesivahingosta kasvaa ajan kuluessa. Viemäreiden kuntoa on käytännössä mahdotonta arvioida silmämääräisesti ulkoapäin ja mahdolliset pienet vuodot voivat jäädä helposti huomaamatta.

Jos huomaat jotain seuraavista on viemäreiden kuntoa hyvä tarkkailla ja tutkia sekä tarpeen mukaan siirtyä viemäriremonttiin:

 • Viemäri vetää huonosti tai on usein tukossa
 • Epäilet mahdollisia vuotoja
 • Viemäri haisee
 • Mahdolliset muut sisäilmaongelmat
 • Putkistot ovat yli 30 vuotta vanhoja
 • Putket ovat jäätyneet

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sukituksesta!

Onko sukitus mahdollinen kaikille putkille?

Lyhyesti sanottuna käytännössä kaikki putket voidaan sukittaa. Esimerkiksi seuraavat putket voidaan sukittaa: muovi-, valurauta- ruukku- ja betoniputket. Putkiston pituus ei vaikuta sukitukseen vaan sukitusta voidaan käyttää monipuolisesti suurissa teollisuusrakennuksissa kuin pienissä omakotitaloissa ja kaikessa muussa tältä väliltä.

Jos vanha viemäri on päässyt äärimmäisen huonoon kuntoon tai viemärissä on romahtaneita kohtia, tulee nämä korjata ennen mahdollista sukitusta. Putkiston kunto kartoitetaan aina kuvaamalla ennen sukituksen aloitusta jolloin nähdään mahdolliset ongelmakohdat.

Miksi valita sukitus viemäriremontin menetelmäksi?

Viemärin sukitus tarjoaa useita etuja verrattaessa perinteiseen putkiremonttin:

 • Sukitettaessa rakenteita ei tarvitse purkaa tai rikkoa
 • Sukituksella tehty putkiremontti on erittäin nopea, kohteen koosta riippuen sukitus voi valmistua alle viikossa
 • Taloyhtiöissä ja omakotitaloissa voidaan asua koko sukituksen ajan
 • Sukitus on kustannustehokas putkiremontti
 • Sukittamalla toteutetut viemäriputket kestävät jopa 50 vuotta
 • Sukitus on ympäristöystävällinen putkiremontti

Ympäristöystävällinen putkiremontti

Sukituksen aikana syntyvä jätteen määrä on hyvin pieni verrattaessa perinteiseen putkiremonttiin jossa seinät avataan ja putket vaihdetaan. Tämä johtuukin juuri siitä, että sukituksen aikana rakenteita ei tarvitse purkaa ja seinät sekä lattiat pysyvät ehjinä. Kaiken sukituksen aikana syntyvän jätteen hoidamme asianmukaiseen kierrätykseen ja siivoamme jälkemme remontin päätyttyä, jotta pääset nauttimaan uudistetuista viemäreistä ilman ylimääräistä siivoamista.

Ota yhteyttä

Sukitetut putket tuovat mielenrauhaa

Toimiva putkisto ja viemäröinti on iso osa mielekästä asumista. Sukituksen avulla saadaan uusittua riskilalttiit vanhat putket ja voidaan varmistua toimivista viemäreistä pitkälle tulevaisuuteen.

Täysin uusien putkien lisäksi uuden sukitetun putkiston saumaton pinta ehkäisee tehokkaasti tukkeutumien muodostumista joka osaltaan mahdollistaa huolettomamman asumisen.

Kuinka sukitus sitten tehdään? Työvaiheet:

 1. Sukitus aloitetaan suojaamalla lattiatasot kulkuväylien sekä työpisteiden osalta.
 2. Tästä edetään vesikalusteiden kuten hajulukkojen sekä wc istuimien irroitukseen ja viemäreiden kuvaukseen sekä puhdistukseen. Viemärit kuvataan jotta nähdään niiden kunto vielä ennen sukitusta.
 3. Kun viemärit on kertaalleen kuvattu ja puhdistettu, voidaan aloittaa viemäreiden sukitus.
 4. Sukituksen jälkeen avataan haarakohdat ja sukitetaan nämä haarayhteiden avulla.
 5. Sukituksen jälkeen asennetaan kaivoinsertti paikalleen ja kuvataan vielä kertaalleen sukitetut putket, jotta voidaan varmistua onnistuneesta sukituksesta.
 6. Lopuksi siivoamme omat jälkemme ja pääset nauttimaan uusituista viemäriputkista.

Suomen Paineautoilta vaivattomat viemäriremontit sukittamalla Kouvolassa ja muualla Kymenlaaksossa

Kun epäilet putkistojesi kuntoa tai tarvitset viemäreiden sukitusta Kouvolassa tai muualla Kymenlaaksossa niin ota meihin yhteyttä! Ammattilaisemme ovat täällä sinua varten ja tuomme kaiken kokemuksemme avuksesi.

Sertifikaatit