Viemärin sukitus Helsinki, Espoo ja Vantaa

Suomen paineautojen kautta saat helpot viemärin sukitukset koko Uudenmaan alueelle kuten Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Usein viemärin sukitukseen päädytään vanhojen putkien käyttöiän tullessa vastaan. Useimmiten tämä tarkoittaa valurautaisissa viemäriputkissa noin 30-40 vuoden ikää. Hyvässä tapauksessa putket saattavat kestää pidempäänkin, mutta vuotoriski kasvaa jatkuvasti. Viemäriputket saattavat vuotaa myös täysin huomaamattasi rakenteiden sisäpuolella. Tämän johdosta onkin syytä toimia mieluummin hieman liian aikaisin kuin liian myöhään.

Mikäli epäilet, että viemärisi olisi uusinnan tarpeessa, ole meihin heti yhteydessä. Majapaikkamme sijaitsee Kirkkonummella josta pääsemme nopeasti eri kohteisiin Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla.  Useimmiten sukitusprojekti aloitetaan kartoittamalla viemäreiden kunto putkistojen kuvauksella ja tämän jälkeen päädytään mahdolliseen viemärin sukitukseen.

Viemärin sukitus on kustannustehokkain vaihtoehto putkistojen korjaamiseksi. Olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo tai muu kohde Uudellamaalla hoidamme putkistojen sukitukset yli 10 vuoden kokemuksella.

Saat meiltä viemäreiden sukitukset vankalla ammattitaidolla Uudellamaalla

Ammattilaisemme ovat suorittaneet viemäreiden sukituksia jo yli 10 vuoden ajan. Olemme suorittaneet viemäreiden sukituksia laajasti eri kohteissa kuten kouluihin, kuntien runkolinjoihin, omakotitaloihin, kerrostaloihin, rivitaloihin sekä moniin muihin!

Jos tarvitset viemäriremonttia Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla niin ota yhteyttä tai pyydä suoraan tarjous!

Miksi tulisi valita viemärin sukitus linjasaneerauksen toteutustavaksi

Mikäli ollaan aikeissa suorittaa linjasaneerausta eli putkistojen uusimista on tällöin syytä pohtia remontin toteutustapaa. Viemäreiden sukitus on huomattavasti vaivattomampi vaihtoehto ns. perinteiselle putkiremontille. Kuinka viemärin sukitus sitten on helpompi ratkaisu?

  • Sukituksessa rakenteita ei tarvitse purkaa tai rikkoa
  • Mahdollistaa kotona asumisen koko remontin ajan
  • Sukittamalla suoritettu putkiremontti on erittäin nopea ja on usein valmis jopa alle viikossa!
  • Sukitusremontti on edullisempi ratkaisu verrattaessa perinteiseen putkiremonttiin
  • Sukittamalla toteutetut viemäriputket kestävät jopa 50 vuotta

Itse sukituksessa vanhojen viemäriputkien sisään asennetaan eräänlainen sukka, joka kovettuu muoviputkeksi vanhan putkiston sisään. Vanha viemäreiden putkisto jää paikoilleen ja toimii muottina uudelle putkelle. Uusi sukitettu putki kantaa itsensä ja toimii täsmälleen kuin uutta vastaava putki, jopa melusaastetta vähentäen.

Milloin viemärin sukitus tulisi suorittaa

Erityisesti omakotitaloissa perinteisesti käytetyt vanhat valurautaiset viemäriputket ovat usein tiensä päässä noin 30-40 vuoden iässä. Viemäreiden kuntoa on käytännössä mahdotonta arvioida silmämääräisesti ulkoapäin. Tämän vuoksi suosittelemmekin viemärin kuvausta jolla nähdään nykyisten viemäriputkien kunto helposti sekä nopeasti. Kuvauttamalla viemäriputket nähdään putkistojen kunto ja pystytään näin arvioimaan mahdollinen sukituksen tarve. Suosittelemmekin viemärin kuvausta noin vuoden välein, jotta varmistutaan siitä etteivät rikkoutuneet putket pääse vuotamaan rakenteisiin ja näin aiheuttamaan suurempia vahinkoja.

Olemme keränneet muutamia syitä jolloin viemärin kunto tulisi selvittää:

  • viemäri vetää huonosti
  • epäilet mahdollisia vuotoja
  • viemäri haisee
  • mahdolliset muut sisäilmaongelmat
  • valurautaiset putkistot ovat yli 30 vuotta vanhoja

Sukituksen toteutus ja työvaiheet

Sukitus aloitetaan suojaamalla lattiatasot kulkuväylien sekä työpisteiden osalta. Tästä edetään vesikalusteiden kuten hajulukkojen sekä wc istuimien irroitukseen ja viemäreiden kuvaukseen sekä puhdistukseen. Viemärit kuvataan jotta nähdään niiden kunto vielä ennen sukitusta. Mahdolliset sortumat tai liian isot halkeamat saattavat estää sukituksen onnistumisen, joten näistä on syytä varmistua etukäteen. Kun viemärit on kertaalleen kuvattu ja puhdistettu, voidaan aloittaa viemäreiden sukitus. Sukituksen jälkeen avataan haarakohdat ja sukitetaan nämä haarayhteiden avulla. Sukituksen jälkeen asennetaan kaivoinsertti paikalleen ja kuvataan vielä kertaalleen sukitetut putket, jotta voidaan varmistua onnistuneesta sukituksesta. Lopuksi siivoamme omat jälkemme ja pääset nauttimaan uusituista viemäriputkista.

Suomen paineautoilta vaivattomat sukitukset Uudellamaalla

Kun epäilet putkistojesi kuntoa tai tarvitset viemäreiden sukitusta Uudellamaalla niin ota meihin yhteyttä! Ammattilaisemme ovat hoitaneet sukituksia jo yli 10 vuoden ajan, joten tiedämme kuinka putkesi saadaan varmasti kuntoon.